Vaavisänky

Vuokra-aika on neljä kuukautta. Vuokrauksen hinta 98 eur/ 4kk sisältäen uuden patjan, kotiinkuljetuksen ja postimaksut. Palautus vuokra-ajan päätyttyä on ilmainen.

98,00 

 • Kalenterista voi valita postituspäivän. Posti toimittaa sängyt normaalisti kahden työpäivän sisällä lähetyspäivästä.

Kuvaus

Kotimainen ja ekologinen Vaavisänky on täydellinen vuokrattava ensisänky 0–4 kk ikäiselle vauvallesi ennen pinnasänkyä. Pyörillä liikkuvassa, tukevassa ja turvallisessa Vaavisängyssä vauva voi olla koko ajan lähelläsi ja seurata touhujasi ja kodin elämää. Vain syli on vastasyntyneelle Vaavisänkyä ihanampi.

Vaavisängyn vuokra-aika on neljä kuukautta. Vuokrauksen hinta 98 eur/4kk sisältää uuden patjan.

Turvallinen

Vaavisänky on tukeva ja turvallinen.

Ergonominen

Sopivan korkeuden ansiosta vanhempien selkä ei rasitu.

Käytännöllinen

Pyörien ansiosta vaavisänkyä on helppo ja kevyt siirtää.

Hygieeninen

Hintaan sisältyy aina uusi patja.

Ekologinen

Kierrätettävän sängyn, hyötykäyttöön ohjattavien patjojen ja kierrätettävästä pahvista olevien pakkausten ansiosta vaavisängyn hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Koko

Pituus 70cm
Leveys 40cm
Korkeus 80cm
Koriosan korkeus 30cm

10 arviota tuotteelle Vaavisänky

 1. Anonyymi

  Täydellinen ensisänky pienokaiselle! ja saa Siirreltyä paikasta toiseen 🙂

 2. Anonyymi

  Vaavisänky oli kyllä loistava valinta. Meidän lapsemme tykkäsi nukkua siinä päivittäin.

 3. Anonyymi

  Tosi hyvä ensi sänky vauvalle. Helppo kuljettaa paikasta toiseen. Helppo kasata ja pakata. Todella hyvä kokemus jäi.

 4. Anonyymi

  Aluksi mieheni oli vähän skeptinen sängyn suhteen mutta vauvan synnyttyä, jo parin viikon kuluessa mies sanoi että tämähän olikin huippu juttu. Meillä oli vauvallamme koliikkia ensimmäiset 3kk, joka tarkoitti joka iltaista ja öistä sängyn heiluttelua ja hyssyttämistä. Liike rauhoitti muutaman tunnin päästä. Mitähän se ne yöt olisivat olleet ilman tätä pienikokoista, pyörällistä sänkyä? En edes uskalla miettiä. Iso iso suositus tälle ja olenkin tätä jo kehunut monille ystävilleni. Jatkossa, jos saamme lisää lapsia, tämä on ehdoton hankinta ensimmäisiksi neljäksi kuukaudeksi. Kiitos <3

 5. Anonyymi

  Loistava tuote ja helpotti ensimmäisiä kuukausia vauvan kanssa. Ihanaa, että kaikkea ei tarvitse ostaa. Vuokrattaville olisi enemmänkin kysyntää.

 6. Anonyymi

  Aivan mahtava keksintö! Tämä helpotti huomattavasti arkea ja toimi myös ensisänkynä vauvalla.

 7. Anonyymi (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana ensisänky vauvalle! Liikuteltava sänky helpotti arkeamme pienen vauvan kanssa. Minun oli helppo tehdä esimerkiksi ruokaa ja heiluttaa samalla itkuisa vauva uneen. Oli mahtavaa, että sängyn pystyi siirtämään makuuhuoneesta keittiöön tai olohuoneeseen. Kun meillä ei ollut vielä itkuhälytintä, liikutimme sängyn muutaman kerran myös pesuhuoneen yhteydessä olevaan pukuhuoneeseen, jotta pystyimme käymään mieheni kanssa yhdessä saunassa ja kuulemaan jos vauva herää. Kaiken kaikkiaan mahtava tuote.

 8. Anonyymi (varmistettu kirjoittaja)

  Hei, meillä palautettiin Vaavisänky viime viikolla, enkä ehtinyt kirjoittaa siihen palautetta! Mutta, toivottavasti tulee tätä kautta teidän tietoonne. Meillä vaavi oli pelastus, kun tultiin kotio, sillä en saanut nostaa lasta enkä myöskään pitää sylissä. Vaavisängyssä pystyin sohvalta silitellä lasta ja liikkua hänen kanssaan turvallisesti kotona. Lapsen sai ihanan lähelle, kun sänky oli keveä työntää ja mahtui hyvin sohvan ja pöydän viereen. Kiitos hyvästä sänkylainasta!

 9. anonyymi (varmistettu kirjoittaja)

  Kätevä, kiva pikku sänky, mitä pystyi helposti siirtämään eri huoneisiin. Vauva makasi sängyssä keittiöpöydän äärellä kun syötiin ja nukkui yöllä makkarissa. Sopivan kokoinen ensisänky.

 10. anonyymi

  Yksi parhaista välineistä vastasyntyneen kanssa elämiseen. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen palvelu, sänky on hyvin laadukas, toimiva ja vakaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *